Akcja "odświeżanie linków"
Odpowiedz do tematu

: Akcja "odświeżanie linków"
Akcja "odświeżanie linków"

Większość z nas dobrze pamięta lata świetności wspaniałego telefonu, jakim niewątpliwie jest Motorola E398.
Przerabianie na E1, wgrywanie skinów, edycja gain table i masa innych modyfikacji przyczyniała się i będzie się przyczyniać do zwiększonej radości z użytkowania tego sprzętu.

Skąd jednak ściągaliśmy potrzebne nam pliki? Założę się że ponad 80% modyfikacji, softów i innych tego typu bajerów znalazłeś w naszej zasłużonej "Pobieralni".

Minęło już trochę czasu i bardzo duża ilość linków jest już nieaktualna.
Dzięki każdemu z Was może się to jednak zmienić.
Jest jeszcze jak się okazuje wielu ludzi używających starej, dobrej Motki, dla których odświeżenie starych załączników może być bardzo przydatne.

W związku z tym ogłaszam akcję "odświeżanie linków".
Apeluję do każdego z Was o starania, chęć uaktualniania dawnych, wygasłych plików.

Uwaga!

Proszę nie "wrzucać" rzeczy na serwery typu rapidshare, speedyshare. Utrudniają one pobieranie wielu osobom, bądź szybko tracą swą aktualność!

:
Popieram kolegę.
pamiętam moja wysłużoną e398 kupiona jak tylko się w erze pojawiła w sumie gdyby nie problemy z ładowaniem dalej była by sprawna telefon nie do zajechania :D .
natomiast pare dni temu kumpel miał wymianę telefonów w firmie i co sie okazało 1 nowiutka e398/ skopany soft, a druga 2 z paroma rysami ale stan miodzio. teraz tylko cieszyć się najlepszym telefonem jaki miałem mogę znów tylko właśnie te nieszczęsne linki

:
Zapraszam do mnie na chomikuj.pl link w podpisie. Znajdziecie softy do e398 potrzebne programy i sterowniki. Do e1 posiadam tylko 1 soft gdyż wszystkie fony które miałem to były właśnie e398;] ale teraz mam już kolejną :D więc na pewno się przyda mój mały zbiór

:
http://www.e398pl.w8w.pl/ linki do teraz nie wygasły :D

Zanim coś napiszesz przeczytaj REGULAMIN ,a potem szczególnie tekst na żółto bo chyba Gość niechcesz dostać warna?
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Full Version