Jak zrobić aby numer był zastrzeżony?
Odpowiedz do tematu

: Jak zrobić aby numer był zastrzeżony?
Są na to trzy sposoby:

1. Włączamy spis telefonów, wybieramy jakiś numer, i wybieramy Ukryj ID.
2. Szukamy opcji „USTAWIENIA POŁĄCZEń” powinna być w ustawieniach, ale nie wiem na pewno bo mam inny soft. Tam wybieramy „MOJE ID”. I wybieramy co nas interesuje.

3. Jeśli masz telefon w erze no to wtedy przed numerem wpisujesz #31#

Nie odpisuje na PW, e-mail ani gg !!!
Pamiętaj Gość to ty i reszta użytkowników tworzycie to forum, a nie administracja.

czemunie
[Usunięty]
:
a z tego co wiem to (podpunkty) działaja tylko w PLusie
tak jak napisałes w erze jest code....
a w orange nie działa

:
To działa. Ale u mnie jest jakiś babol z kartą. Obojętnie w jaki telefon wsadzę, to nie da się zablokować widoczności mojego ID. Ale testowałem to na tej motce z innymi kartami i na pewno tak to się robi.
Pozdrawiam

:
jak masz pre-paid (simplus) to się powinno na pewno dac, a jeśli masz na abonament to nie koniecznie

Gość zanim coś napiszesz, przeczytaj REGULAMIN

:
w mixplusie się da. w erze 1 i 2 opcja nie działają, pokazuje brak subskrypcji, tak samo w orange prepaid. era chyba tez prepaid nie wiem

Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego.
Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
Na tym forum łączymy praktykę i teorię: nic nie działa i nie wiemy dlaczego.
:
TU chodzi o to ze jeżeli masz ta opcje włączoną to dopiero da sie ukryc ID.

Nie odpisuje na PW, e-mail ani gg !!!
Pamiętaj Gość to ty i reszta użytkowników tworzycie to forum, a nie administracja.

:
Własnie zalezy to czy macie w sieci udostępniona opcje zastrzegania numeru. Nie wiem jak w innych sieciach ale ja w Orange moge ukryc ID :D

Pozdro for all
:
w plusie trzeba zadzwonić do biura i powiedzieć że chce się taką opcję włączyć.
później postępować wg. podpunktów podanych przez evil_slo

:
U mnie w fonie nie dzialaja 1-2 (punkty) chociaz mam siec orange to kod #31# mi dziala;d :D

:
W plusie jest to ustawione domyślnie, że można zastrzeżyć sobie numer.
W Orange trzeba dzwonić do biura obsługi.
W Erze i Heyah trzeba sobie ustawić samemu lub też zadzwonić do biura obsługi ;)

:
W Orange też działa tylko trzeba wpierw założyć konto orange.pl i tam aktywować odpowiednią opcje następnie ci wysyłają z orange SMS potwierdzający włączenie tej opcji lub dzwoni się do automatycznego biura obsługi i tam postępować według instrukcji, a następnie w ustawieniach fona włączyć ukrywanie ID :D

:
[quote="lukaszek315"]W plusie jest to ustawione domyślnie, że można zastrzeżyć sobie numer.
W Orange trzeba dzwonić do biura obsługi.
W Erze i Heyah trzeba sobie ustawić samemu lub też zadzwonić do biura obsługi ;)[/quote]

jak mozna sobie ustawic w Erze i Heyah? ;>
Probowalem zrobic wedlug podpunktow i nic :P

Alkoholikiem nie jestem...
PijeBoMiWódkaSmakuje
Gość PozDrO
:
tulas, w heyah wystarczy wejść na www.heyah.pl i wejsc do samoobslugi i tam zaznaczyc odpowiednia opcje;) albo zadzwonic do bira obslugi lub napisac e-maila a w erze to doklanie niewiem, ale ustawialem kiedys dzwoniac do biura obslugi

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Full Version