Odpowiedz do tematu
: Jak używać Bluetooth
Jako, że motorola e398 jest dystrybuowana w dwóch różnych wersjach tzn. z innym flexem używanie bluetooth może być trochę kłopotliwe. Najlepszym sposobem wysyłania plików przez bluetooth jest wybranie pliku tzn. jego opcji, potem kopiuj, a potem bluetooth potwierdzić włączenie zasilania, następnie znaleźć urządzenie no i wybrać je. No i plik jest już skopiowany.
Nie odpisuje na PW, e-mail ani gg !!!
Pamiętaj Gość to ty i reszta użytkowników tworzycie to forum, a nie administracja.
Pamiętaj Gość to ty i reszta użytkowników tworzycie to forum, a nie administracja.
: nie da rady.. :(
No wszystko fajnie ,tylko robie wszystko tak jak napisałeś, ale pokazuje się tylko komunikat "nie można połaczyć"- podejrzewam że to może być wina komputera (???), bo przy wysyłaniu do innych telefonów wszystko jest ok, czy to możliwe??
:
MOzliwe ze masz jakies wadliwe urządzenie Bluetooth podłaczone do komputera albo jest zle zainstalowane.
Nie odpisuje na PW, e-mail ani gg !!!
:
mam pytanko odnoście bluetooth. przesłałem koledze na nokie 6xxx chyba, fotke takiej ładnej pani ;P. z softu endriu. ale że to było pierwsze użycie BT wiec zamiast kopiuj dałem przenieś... poprosiłem żeby mi wysłał spowrotem. no i ściągam plik... ściągam... ściągam... i wywaliło coś w stylu: za mało pamięci żeby otworzyć. (w każdym razie coś podobnego). następnie chciał wysłać mi mp3 małe. wysłał ja próbuję odtworzyć i znowu wywala jakiś błąd tym razem inny. za 3 razem przesłał mi tapetke malutką i jakoś ją otworzyło. i tu moje pytanie: na sofcie endriu jest jakieś ograniczenie co do wielkości pobieranego pliku??
Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego.
Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
Na tym forum łączymy praktykę i teorię: nic nie działa i nie wiemy dlaczego.
Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
Na tym forum łączymy praktykę i teorię: nic nie działa i nie wiemy dlaczego.
:
pewnie zapisywales to na pamieci fona zamiast na karte
pamiętam evil, pamiętam
:
Drogi Adminie i inni użytkownicy tego forum pewnie jak wiekszość was mam pytanie posiadam w mijej mtce flex e1 scorpio by lukasz_gl&slaslu a dodatkowo nadmienie że moj telefon nie posiada karty pamieci .Pytanie brzmi czy mozlwe jest wysłanie jakieokolwiek pliku na inny telefon lub pobranie o z innego telefonu. Pytanie może troche lamerskie ale byc może że to dlatego że od nieedawna jestem szczęśliwym posiadaczem teo telefonu, ale dla mnie bardzo istotne Prosze o pomoc
Pozdrawiam
:
pewnie, ze można, wchodzisz przykładowo w obrazki, dajesz na odpowiednim przycisk menu, dajesz kopiuj i wybierasz bluetooth ;)
:
Dzięki wielkie troszke inaczej niz w innych telefonach ale przyjemnie sie eobsługuje
:
Witam
Mam pytanie odnośnie aplikacji i bluetoothu... Czy jest możliwość aby przez bluetootha wysyłać aplikacje java do innych telefonów
Należy to odblokować przez ustawienia jakieś czy zależne jest to tylko od monstera
:
--->e51->e50->6020->U700->n93->n73--->v3-->e50-->n73me--->n95---->n82-->iphone-->v300-->e71
Zanim coś napiszesz przeczytaj REGULAMIN
a potem szczególnie tekst na żółto bo
chyba Gość niechcesz dostać warna?
Damian_8911, tak w zeusie mozna
--->e51->e50->6020->U700->n93->n73--->v3-->e50-->n73me--->n95---->n82-->iphone-->v300-->e71
Zanim coś napiszesz przeczytaj REGULAMIN
a potem szczególnie tekst na żółto bo
chyba Gość niechcesz dostać warna?
:
No to szkoda... THX
:
A mi tam wszystko smiga jak ta lala
P
:
a wiecie może czemu tryb HF nie działa z innymi uprzedzeniami takimi jak GPS czy inne tego typu urządzenia? i czy da się to jakoś zmienić?
: Re: nie da rady.. :(
A masz włączoną opcję "Włącz odnajdywanie" w opcjach BT na kompie???
| michailos napisał/a: |
| No wszystko fajnie ,tylko robie wszystko tak jak napisałeś, ale pokazuje się tylko komunikat "nie można połaczyć"- podejrzewam że to może być wina komputera (???), bo przy wysyłaniu do innych telefonów wszystko jest ok, czy to możliwe?? |
A masz włączoną opcję "Włącz odnajdywanie" w opcjach BT na kompie???
:
Witam mam pytanko. Czy jest jakaś możliwość przyśpieszenia bluetoothu?? miałem orginalny soft zmieniłem na elektro a teraz na motoviste 4 i musze przyznać że na elektro chodził wolno ale na motovista 4 jeszcze wolniej. pomóżcie
:
jakubto, bloototh w motoroli e398 jest jaki jest i nie działa najwolniej :p zależy co przesyłasz
Podobno jak wgrasz softa od V3 to chodzi szybciej BT ale nie wiem czy to w 100% prawda
Gość NIE bądź żyła daj no piwa
zarejestruj sie i zarabiaj W NECIE http://www.otwieramy.pl/?p=137206
Licze na Ciebie
zarejestruj sie i zarabiaj W NECIE http://www.otwieramy.pl/?p=137206
Licze na Ciebie
:
Zanim coś napiszesz przeczytaj REGULAMIN ,a potem szczególnie tekst na żółto bo chyba Gość niechcesz dostać warna?
jakubto, BL nieda sie w zaden sposob przyspieszyc
Zanim coś napiszesz przeczytaj REGULAMIN ,a potem szczególnie tekst na żółto bo chyba Gość niechcesz dostać warna?
:
Odpowiedz do tematu
aha to już teraz wiem tylko jet zauważalna różnica jak zmieniłem soft z elektro na motoviste. teraz przesyła wolniej... ale cuż takie życie....