Wszystkie zmiany dokonujecie na własną odpowiedzialność
UWAGA: Zbyt długo włączony flash może prowadzić do stopienia flasha, gdy zaczyna świecić już od chwilki na niebiesko i nagrzewać się radze go wyłączyć
no to zaczynamy,
najpierw ścigamy plik funlight , rozpakowywujemy,
wchodzimy w p2k tolls, na file manager, klikamy refresh, wchodzimy w C/mobile/audio,
klikamy raz lewym klawisze na plik funlight.pat, potem na download, zapisujemy gdzieś kopie naszego pliku funlight.pat, następnie klikamy na upload, wybieramy poprzednio ściągnięty plik Latarki by albert107 (też funlight.pat), po zakończeniu wrzucania pliku, klikamy RESTART, nieee, to jeszcze nie koniec, wchodzimu w menu, na dzwonki,
i ustawiamy kursor tak jak na fotce poniżej
i długo przytrzymujemy klawisz menu aż
wyświetli się zapytanie[takie jak na fotce jeszcze niżej]
oczywiście wybieramy tak. jako klucz wpisujemy "2" (najwygodniej). i klikamy GOTOWE. ostatnim krokiem jest ustawienie świateł dzwonka jako Hyperaktywna(normalny fusion z fleshem).
potem wychodzimy do tapety i wciskamy kolejno:
MENU ==> "2" ==> JOY W GóRę
Zanim coś napiszesz przeczytajREGULAMIN,a potem szczególnie tekst na żółto bo chyba Gość niechcesz dostać warna?
daniel88g Obserwator
Sieć: Orange
Model telefonu: e398
Soft: MotoVista_ver4_by_albert107
Adena: 0
Wysłany: 2007-05-06, 10:06
a gdzie to jest ten p2k ja czegoś takiego nie mam jedyny folder który posiadam od tej motki to pst i tam się znajduje ten p2k ale pliku o nzwie refresh nie ma:(
Sieć: Orange
Model telefonu: Często zmieniam :)
Soft: zależy od dnia i pory roku
Karta pamięci: Z reguły 1GB Kingston'a :D
Wiek: 19 Dołączył: 03 Maj 2007 Posty: 1597 Piwa: 209/45 Skąd: wychodzą dzieci ??xD
Adena: 2398
Wysłany: 2007-10-01, 15:35
misiek napisał/a:
W tym problem że jak nacisne na upload następnie wybiore folder tam gdzie mam ten plik (funlight) i tu lipa nie ma go!!!
Plik mam już ściągnięty, robie tak jak lafiesta napisał czyli: klikamy raz lewym klawisze na plik funlight.pat, potem na download, zapisujemy gdzieś kopie naszego pliku funlight.pat, następnie klikamy na upload, wybieramy poprzednio ściągnięty plik Latarki by albert107) wybieram i go tam nie ma w tym folderze gdzie go zapisałem, wygląda to tak jak jak by nie był rozpakowany(ale jest)!
_________________ Gość jeżeli Ci Pomogłem Postaw ---> Piwo <--- Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum