Odpowiedz do tematu
:
Za spam jest ban, a za bana nie ma spama...??
Wielkie BBBBBłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁłEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
P.S.
Wielkie BBBBBłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁłEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
P.S.
:
Zanim coś napiszesz przeczytaj REGULAMIN ,a potem szczególnie tekst na żółto bo chyba Gość niechcesz dostać warna?
w koncu ktos ten temat znalazł
xDDDD
[ Dodano: 2010-03-03, 01:36 ]
m,acie tu dostep ---> http://www.e398.pl/viewtopic.php?t=3711 jezxeli tak to patrzcie jak sobie wpisywalem kto ma dostac warna za popelnienie "bledu" x 3
[ Dodano: 2010-03-03, 01:36 ]
m,acie tu dostep ---> http://www.e398.pl/viewtopic.php?t=3711 jezxeli tak to patrzcie jak sobie wpisywalem kto ma dostac warna za popelnienie "bledu" x 3
Zanim coś napiszesz przeczytaj REGULAMIN ,a potem szczególnie tekst na żółto bo chyba Gość niechcesz dostać warna?
:
lafiesta, to jak założę jakiś głupi temat z równie głupią nazwą i worekowsa, odpisze to dostanie parę warnów??
| Cytat: |
| Odpisanie na temat w ktorym jest zla nazwa ,tematu:wujekradek,muvids"x2",Damian_8911,worekowsa,diabel E1"x2",bartekkk,tulas |
lafiesta, to jak założę jakiś głupi temat z równie głupią nazwą i worekowsa, odpisze to dostanie parę warnów??
:
jezeli 3 razy odpisze ...to dostanie warna..ale juz tam nic nie wpisuje bo tak kiedys robilem teraz mi sie niechce xD
:
" 2007-10-06, 09:58 " - po pierwsze popatrzcie na nazwę tematu - po drugie po co zaśmiecać forum takimi tematami typu " spamujemy " bo nawet temat obojętnie inny nt. GSM wnosi więcej do forum niż to zamiast tego możecie np. pisać o nowych modelach Motoroli mnie np. interesuje nowa Motorola MILESTONE na systemie Android - lub założyć temat w którym będziecie się wymieniać informacjami nt. zabaw z innymi telefonami chodzi mi o software jak i firmware - poza tym wiem i prócz mnie chyba wszyscy że E398 nie ma już takiego powodzenia jak kiedyś jednak dla mnie zostanie sentyment po niesamowitych głośnikach jak i diodach przy iTunes ;)
pzdr ;]
5 !!
pzdr ;]
5 !!
" Kiedyś się obudzę i znikną problemy wiem to, ciągłe wkurwianie stanie się legendą " O.S.T.R.
:
no mozna tak i tak.. ten temat widzi mala grupa osob czyli "my" i mozemy tu pisac co chcemy a widocznie nikomu nie przyszlo na mysl zeby o takie reczy pytac. :p.. ja sie zapytam o to jakie mam sobie auto kupic do 9 tys. bo mysle nad peugeotem 306 99r. 110 KM w benzynie 5 drzwiowy....co wy na to ?
:
opel astra II do 9 tys pln to będzie słaby silnik ze słabym wyposażeniem, jednak moim zdaniem lepiej poszukać jakiegoś japończyka jak honde civic lub toyote corollę ;) dobrze zadbana to gwarancja praktycznej bezawaryjności - no i te wysokoobrotowe japońskie silniki ;]
pzdr
pzdr
" Kiedyś się obudzę i znikną problemy wiem to, ciągłe wkurwianie stanie się legendą " O.S.T.R.
:
i te drogie japońskie części
:
wcale nie ma wielkiej roznicy z europejskimi
zalozysz sobie wtrysk podtlenku lpg i bedzie prawie ekonomicznie
:
Lafiesta, mój chłopaku, kocham Cię. Z Tobą całe życie spędzić chcę.
Twoja buzia jest jak słonko letniego poranka, zawsze marzyłem by mieć takiego kochanka!
Błeeeeee!!!
Twoja buzia jest jak słonko letniego poranka, zawsze marzyłem by mieć takiego kochanka!
Błeeeeee!!!
:
ah dziekuje mój najukochńszy :* ...
Błeeeeeeeeeeee
Błeeeeeeeeeeee
:
części częściami ale z reguły japońskie autka nie cierpią na poważne awarie takie jak sprzęgło, rozrząd czy wtrysk gdzie koszty potrafią być naprawdę duże - jednak od reguły są wyjątki - jak to w używanych autach dużo zależy od właściciela - jak dbał o auto - jednak zdecydowanie polecałbym japończyka ze względu na mniej problemów eksploatacyjnych
pzdr ;]
pzdr ;]
:
worekowsa, niewiem gdzie ta opcja jest.....Diabeł..zastanowie sie
:
Ja sobie kupuję na dniach nowy fon, pewnie 5530, albo N95 8GB, ale nie wiem co wybrać. Jeszcze się nad N82 zastanawiam.
:
Ja mam Toyote Avensis z 2000 roku i tylko wymieniłem dwa razy rozrząd bo wszystko inne śmiga jak nowe
. Więc tak jak Diabeł polecam japońce
:
serwus Gość
Odpowiedz do tematu
Ja francuza ogólnie bym nie kupił. Byle część kosztuje drogo. Tak jak Diabeł mówi japończyki są naprawde dobre ;] Też planuje kupić jakieś autko w wakacje, jak zarobie
serwus Gość