Witam jestem nowy . Wczoraj dostałem telefon od kumpla i wszystko ok tylko ma zablokowane kodem ustawienia, smsy, spis telefonów, bluetoot. Poprzedni właściciel zapomniał jaki to był kod (telefon leżał około roku w szufladzie ). Znalazłem temat o odkodowaniu http://www.e398.pl/viewtopic.php?t=2929 . Lecz jak robiłem FILE => NEW => User Data File ładuję się i nagle wyskakuje " Invalid or missing security key " o co może chodzić ? Możecie powiedzieć co źle zrobiłem ? Czy trzeba będzie od nowa wgrywać soft ? Jak już to poproszę dokładna instrukcję ;) . Z góry dziękuje i pozdrawiam
Sieć: Play
Model telefonu: SE W950i
Soft: Symbian UIQ3
Karta pamięci: Pamięć wbudowana 4 GB
Wiek: 19 Dołączył: 03 Maj 2007 Posty: 945 Piwa: 136/18 Skąd: się biorą dzieci? :D
Adena: 646
Wysłany: 2009-11-22, 12:26
Zainstalowałeś poprawnie sterowniki? Przeczytaj artykuł o łączeniu motki z komputerem. Bo ten sposób ze ściąganiem kodów na 100% działa
Model telefonu: E398
Adena: 3
Wysłany: 2009-11-22, 12:32
Niby PST ma sterowniki w sobie ale pisało gdzieś że muszę w telefonie dać na " Połącz" a ja tak nie mogę zrobić Jeśli znasz stronkę do sterowników i byś podesłał to bym był bardzo wdzięczny
EDIT: Już zrobione ;) przepraszam za zamieszanie ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum